Антон Хекимян бил стар познайник на КАТ и имал множество глоби при тях!

Общо Антон Хекимян оставил, заради неправилно паркиране и престой в "синята зона", над 800 лева, пишат и от "Лайфстайл". Тъй като БТВ се помещава в НДК, за голям брой от работещите в медията е голям проблем да си намерят място за паркиране, има платен паркинг, който коства около 150 лева месечно, което не е малка сума, а служебният паркинг е с много малко места.

[caption id="attachment_322527" align="alignright" width="300"]Антон Хекимян Антон Хекимян[/caption]

Така Антон Хекимян редовно се озовавал в ситуация да си търси колата, даже се ядосвал, че през ден или два му слагали скоби. За да може да се справи, често плащал по 30 лева, но станало твърде много и той се дразнел и подозирал, че са го нарочили. Имало и периоди, в които всеки ден го глобяват, научи Kliuki.bg. Колкото и да печели добре, все пак това са големи и доста ненужни разходи. Освен това като една от основните фигури на екран, вече водещ на сутрешен блог, който започва работа едва в 5 сутринта, странно е, че не му се пази служебно място.

Антон Хекимян е един от кадрите, израснали в тази телевизия. Започва студент като стажант, става бързо репортер, който е забелязан с интересните си репортажи и предавания от различни събития, а днес е лице на сутрешното предаване на телевизията. Определено напредна бързо и определено това е точната професия за него, талантът му личи и за щастие е добре оценен.