Албена Вулева за първи път в живота си се чувства като принцеса – и то на Дисни

Албена Вулева надмина старата си врагиня Венета Райкова със сигурност!

Бившата водеща на „Горещо” толокво настоява да се говори за доброто, че чак Катето Евро я наричаше „Доброта-дот-ком”. По едно време се беше размечтала да става Фея на любовта, но уви! Нагласиха я водеща на „Голямата уста”, а тя се обяви за радетелка на истината в ефир.

В същото време старата й колежка и конкурентка Албена Вулева стана всенародна любимка, без да изменя на публичния си образ, видя kliuki.bg. Докато правеше съквартирантите си на диви калинки, дъщерята на Людмила Захажаева не само възобнови старата си бойна слава, но и получи статут на любимка на драгия зрител.

Тя все още е пръв душманин на псевдо-звезди и лицемери на екрана, но се радва на такава симпатия, сякаш още е едно от Момичетата на късмета около Къци. Албена Вулева беше видяна като принцеса от феновете си, които явно обожават комиксите.

Във всевъзможни колажи ще я видите като сладката Снежанка (а Ива Екимова като Злата кралица), като Синята фея на Наско – Пинокио и дори като Мерилин Монро в компанията на мърлявата ако-полицайка Кали.

[caption id="attachment_330725" align="aligncenter" width="300"]Албена Вулева стана зрителска любимка Коя била най-красива на земята![/caption] [caption id="attachment_330726" align="aligncenter" width="300"]Албена Вулева нападна Наско Който се прави на приятел, му расте носа като на Пинокио[/caption] [caption id="attachment_330727" align="aligncenter" width="300"]Всяка блондинка е Мерелин... Всяка блондинка е Мерелин...[/caption]

На нея със сигурност обаче й допадна най-много образа на дамата с точния мерник, която се хвали с куп ловни трофеи – най-злъчните й критикари в ефира!

[caption id="attachment_330724" align="aligncenter" width="300"]И ловец съм, и рибар съм! На душманите мамата... И ловец съм, и рибар съм! На душманите мамата...[/caption]

В същото време бившият й най-добър приятел в Къщата - Наско Месечков я изкара лъжкиня и интригантка. Албена Вулева не смята да прощава думите му, че е стоял до нея, защото се страхувал и искал да се спаси от острия й език. След като разкри, че има регистрация в сайт за мъже с „нежни души”, танцьорът я обвини индиректно в манипулация и интригантство: nasko mesechkov Албена Вулева със сигурност няма да спре, докато не закове скалпа на Месечков на пояса си, нищо че за феновете е нещо като Феята на доброто...