Афътрпарто на Къртицата помири враговете и утеши играчите с разбити сърца

Афърпарти на Къртицата все пак имаше, но...няколко дни след финала.

Звездите от последното приключенско реалити наложиха своеобразен бойкот във финалната вечер на шоуто и не можаха да ги съберат, за да отпразнуват, както се полага, трите месеца битки.

Играчите се изнизаха тихомълком от тържеството, което бяха организирали за тях. Всеки от бойкотиращите си имаше причина - засегнати от вота или от номерата на продукцията, искаха да бъдат до любимите си, или просто – още не можеха да се гледат един друг.

[caption id="attachment_315909" align="aligncenter" width="300"]Афтърпарти на Къртицата се състоя Финалистите отбелязаха шумно афтърпартито на "Къртицата"[/caption] kartycata-after [caption id="attachment_315913" align="aligncenter" width="300"]Къртицата забрави да се бие и че ревнува на собственото си афтърпарти Къртицата забрави да се бие и че ревнува на собственото си афтърпарти[/caption] karticata 3 karticata 4 [caption id="attachment_315916" align="aligncenter" width="300"]Сано лесно преглътнал загубата Сано лесно преглътнал загубата[/caption]

Финалната вечер беше ознаменувана в „Къртицата” само с неколцина селфита зад кулисите.

Като позаглъхнаха емоциите и интервютата обаче, участниците все пак се събраха, видя kliuki.bg. Вярно, не всички, но най-впечатляващите играчи все пак уважиха тържеството в популярен столичен клуб. Бориса и Пушката може още да скърбят за загубата му, но за останалите се оказаха по-важни общите им спомени и преживените емоции. Ивайла и Стоян, разбира се, биха били с тях, ако не бяха "в болничен". Само убийствената Марина Мицич потъна в неизвестното, макар всеки да признава - светлият й образ ще остане култов в историята на бг реалититата.

emoindi

[caption id="attachment_315920" align="aligncenter" width="300"]Кристи също се появи на палавото афтърпарти, но пази дистанция от Вики Кристи също се появи на палавото афтърпарти, но пази дистанция от Вики[/caption] kristy 2 bobi

Емил Каменов забрави, че в „Къртицата” сърцето му беше разбито и че се канеше да смаже Борислав. Сано преглътна загубата от ММА-боеца. Жоро за първи път остави Ивайла сама в болницата. Индира вече не се сърди на Боби за униженията. И дори Христина Русева и Виктория Джумпарова бяха не едно и също място, без да ги принуждава никой.

За такова афтърпарти на Къртицата  продукцията само можеше да мечтае!