Йоан на Нона Йотова побърка фамилията и випуска с пестеливост и провокация

И Нона Йотова и Богомил Бонев изпратиха абитуриент – и то какъв!

В седмицата, в която се нагледахме на какви ли не зрелостници в официални костюми и рокли, синчето на актрисата заслужено спечели приз „Най-атрактивен тоалет”!

Безброй млади дами и господа потрошиха фамилните спестявания за скъпарски одежди. Министър и депутатка се похвалиха със своите принцеси. Ветко и Маринела Арабаджиеви дадоха малко състояние за да изпратят като Крез най-малката си рожба в света на възрастните. Нона Йотова даде скромна за възможностите на семейството си сума, но нейният Йоан обаче ще остане в историята с появата си, убедени сме от kliuki.bg.

Артистичното мамче имаше спорен успех в „Като две капки вода”, но има всички основания да твърди, че едничкото й чедо е наследило и утроило таланта й. Като всеки горд родител и тя сподели как изглежда нейния абитуриент в дългочаканата вечер:

[caption id="attachment_341531" align="alignright" width="225"]Ами трудно си е при подобен ръст и големина на краката да намериш идеален костюм и красиви обувки Ами трудно си е при подобен ръст и големина на краката да намериш идеален костюм и красиви обувки[/caption]

На истеричния отзвук от избора на тоалет, Нона Йотова отвърна с подобаващ коментар: „Каза, че ще си вземе костюм под наем! Мислех, че ще е костюм, то било костюм!”

[caption id="attachment_341530" align="aligncenter" width="225"]Иначе е спазил класически дрескод: Черно-бяло и дежурната папионка Иначе е спазил класически дрескод: Черно-бяло и дежурната папионка[/caption]

Йоко, който питае изключително уважение към съпруга на майка си, май далеч не е попил класическия му вкус. Абитуриентът може и да е получил тежки дарове на изпращането си. Може и да не е събрал гладната рода в чест на дипломата си от средното. Със сигурност обаче се е забавлявал доста, докато е кроил изненадата си!

От гилдията на майка му и колегите от „Като две капки вода” дружно подкрепиха избора на Йоко. Сега големият въпрос е: Така идейният абитуриент ще наследи ли „бизнеса” на Нона Йотова или ще се впусне в професия, където дрескодът изисква задължителен костюм?!