„Сезони на любовта” направи изключение – „добрите” са щастливи, а лошата е с най-тежкото наказание

„Сезони на любовта” – големият финал ще се излъчи днес и за първи път постави българската любителка на сапунки в привилегирована ситуация.

Турският сериал се ползва с изключителен интерес у нас, но рискуваше да наподоби на „Дързост и красота” и като продължителност, и като сценарий. Хубавото впечатление обаче ще се запаси, защото историята все пак има край.

Страстните почитателки на „Сезони на любовта” с радост установиха два факта: има щастлив край и няма да го видят последни както винаги, научи kliuki.bg.

Сезони на любовта свърши щастливолюбовта свърши щастливолюбовта свърши щастливолюбовта свърши щастливолюбовта свърши щастливолюбовта свърши щастливоlale devri 3

Досега телевизиите ни ги наказваха заради борбата за скъпоценния рейтинг. Или ги разиграваха с времето на излъчването, или безжалостно нарязваха една серия, или просто спираха излъчването на сериалите. Така родната домакиня се надяваше на интернет и сайтовете за видеосподеляне на щедрите рускини, сърби и дори македонци.

Сега обаче ще са преди всички и с облекчение ще въздъхнат. „Сезони на любовта” е приятно изключение от маниера на турските сценаристи да наказва главните герои с нещастен край.

Фенките на сапунката със злорадство споделиха по форумите, че Зюмрют е наказана и за поразиите, които натвори цели четири сезона. Не само погреба любимите си дъщери, но и остава парализирана. Изживява дните си като жив труп. Единственият, който остава до нея е верният Неджип. Коварната дама разчита на милостта на тези, чието щастие се опита да открадне. Топрак и Чънар са щастливи. Двамата не само отглеждат децата му от предишните бракове и техния общ син, но семейството се радва и на един „изтърсак”.

[caption id="attachment_318366" align="aligncenter" width="300"]любовта свърши щастливо Топрак и Чънар с многолюдната им фамилия[/caption]

Още подробности за финала на „Сезони на любовта” може да видите и тук: