„Сезони на любовта” направи изключение – „добрите” са щастливи, а лошата е с най-тежкото наказание

„Сезони на любовта” – големият финал ще се излъчи днес и за първи път постави българската любителка на сапунки в привилегирована ситуация.

Турският сериал се ползва с изключителен интерес у нас, но рискуваше да наподоби на „Дързост и красота” и като продължителност, и като сценарий. Хубавото впечатление обаче ще се запаси, защото историята все пак има край.

Страстните почитателки на „Сезони на любовта” с радост установиха два факта: има щастлив край и няма да го видят последни както винаги, научи kliuki.bg.

Сезони на любовта свърши щастливо любовта свърши щастливо любовта свърши щастливо любовта свърши щастливо любовта свърши щастливо любовта свърши щастливо lale devri 3

Досега телевизиите ни ги наказваха заради борбата за скъпоценния рейтинг. Или ги разиграваха с времето на излъчването, или безжалостно нарязваха една серия, или просто спираха излъчването на сериалите. Така родната домакиня се надяваше на интернет и сайтовете за видеосподеляне на щедрите рускини, сърби и дори македонци.

Сега обаче ще са преди всички и с облекчение ще въздъхнат. „Сезони на любовта” е приятно изключение от маниера на турските сценаристи да наказва главните герои с нещастен край.

Фенките на сапунката със злорадство споделиха по форумите, че Зюмрют е наказана и за поразиите, които натвори цели четири сезона. Не само погреба любимите си дъщери, но и остава парализирана. Изживява дните си като жив труп. Единственият, който остава до нея е верният Неджип. Коварната дама разчита на милостта на тези, чието щастие се опита да открадне. Топрак и Чънар са щастливи. Двамата не само отглеждат децата му от предишните бракове и техния общ син, но семейството се радва и на един „изтърсак”.

[caption id="attachment_318366" align="aligncenter" width="300"]любовта свърши щастливо Топрак и Чънар с многолюдната им фамилия[/caption]

Още подробности за финала на „Сезони на любовта” може да видите и тук: