„Съни бийч“ свърши изключително глупаво и необяснимо!

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов носят пряка вина за лошия финал на втория сезон на „Съни бийч“, убедени са зрителите. Тази вечер бе излъчен последният – 14 епизод, но мнозина не останаха никак доволни.

Очевидно се остави „вратичка“ за трети сезон, но не по най-добрия начин. Почти нищо не се разбра от основните сюжетни линии, което наистина направи лошо впечатление.

„Успели са да откраднат нещо от турските сапунки, тъп финал, но те оставя с нетърпение да чакаш новия сезон.“, смята Стефан Кутев.

„На мен целия втори сезон ми беше тъп, както и всичко останало на “великите” продуценти.“, пише пък Боряна Сивакова.

Главната критика е, че главният герой Гомес (Бойко Кръстанов) уж предаде любимата си Ивон (Евелин Костова), за да получи хотела, но накрая пак се появи с нея и тя му бе простила всичко. Никакво обяснение не бе дадено за това, което подразни зрителите.

Освен това бившият годеник на Дарина (Лидия Инджова) се появи отново и започна да я тормози по телефона, но не са ясни мотивите му, след като една година не я беше търсил нито веднъж.

Всичко това разгневи зрителите, които с нетърпение чакаха да видят развръзката на сюжета, а в крайна сметка останаха измамени, защото нищо не разбраха. На всичкото отгоре финалът беше нескопосана имитация на финала на „Оркестър без име“.