Това е един от сериалите, който развълнува и България, вероятно заради клозетния хумор на нещастния продавач на обувки, неговият син неудачник, нахалната и леко глупава дъщеря и съпругата, която бе като извадена от старо модно списание. Не можем да кажем, че „Женени с деца” бе приет еднозначно от всички, много от хората не харесаха хумора му. Ако вие сте един от зрителите, които всяка вечер плачеха от смях пред телевизорора, ето ви 10 интересни факти за сериала, които вероятно не знаете.  Приятно четене!
  1. Сериалът започва наистина скромно, с толкова малко пари, че за един от епизодите, в които кучето Бък взима пари назаем с кредитната карта и си купува разни неща, те помолили хората от екипа да донесат вещите от домовете си ,за да могат да ги заснемат. След това им ги върнали, естествено J Парите в сериала се появяват едва след сезон 3, който хората запомнили с шеметната перука на Пеги Бънди.
  2. Това е първото шоу на Фокс, предназначено за праймтайма, както и най-дълго продължилото – 259 оригинални серии.
  3. Известната песен от сериала “Love and Marriage” е изпълнение на Франк Синатра, от албума му This Is Sinatra, 1956 години.
  4. Кели и Бънди били изпълнени от други актьори в първите пилотни епизоди. Те не са излъчвани официално, Кристина Епългейт и Дейв Фаустино са официалните звезди още с първия излъчен епизод.
  5. Знаете ли как Ед О Нийл печели ролята на Ал Бънди? На самото прослушване той печели журито с дълбока въздишка, типичното си повдигане на раменете и това е. Никой не успял да го направи по-добре от него.
  6. Самият О Нийл твърди, че Ал Бънди е базиран на някои черти от чичо му, смесени с образа на бивш съученик. Не продължава с повече подробности, за да не ги дискредитира, вероятно J
  7. Образът на Ал Бънди унищожава кариерата на О Нийл, който се оплаква, че когато и където да се появи на сцена, дори и в най-трагичната си роля, публиката винаги се смее. С ролите му на трагичен актьор било свършено.
  8. Кейти Сийгал е не само талантлива актриса, но и много добра певица, която участва в соловия албум на Джин Симънс от
  9. Пиперливият хумор на някои от сцените в сериала се отразява в доста пипане с редакторската ножица. Третият епизод не вижда бял свят чак до 2002 година и то в силно съкратен вид – заради съмнения за хумор на расова основа.
  10. Говори се за ново продължение на великия сериал. Въпреки съмненията на зрителите, че семейството от 80те ще може да скочи смело в 21 век, всеки от любителите на ексцентричното семейство очаква с нетърпение първите трейлъри.
  В крайна сметка, старо, но златно, винаги можем да си пуснем старите серии и да се посмеем на воля, особено ако ни трябва ръбат и чепат хумор, съчетан с миризмата на мръсните чорапи на Ал. http://burzi-krediti.com/