Ивайло Захариев разочарова всички хора, които му симпатизираха. Той стана за смях с алчността си, когато реши да съди БНТ за 50 000 лв., а в крайна сметка получи само 2500 лв.

В резултат в момента Иво стои безработен и никой не го покани за шестия сезон на „Под прикритие“. Криминалната поредица се завръща след години пауза, но Захариев няма да бъде част от нея.

Разбира се, донякъде това е логично, тъй като героят на Ивайло умря. Джаро обаче също умря в пети сезон, но Михаил Билалов ще участва в новия сезон, като ще се разказва за предшестващи настоящето събития.

Припомняме, че Иво Захариев протестираше, че БНТ не му плаща нищо за всяко излъчване на сериала, тъй като той беше повторен многократно по различните канали на телевизията-майка. Той твърдеше, че по договор трябва да получава огромни суми от тези повторения, а всъщност истината се оказа друга. Съдът го унизи с 2 бона и половина общо, което го стъписа.

Към днешна дата 39-годишният актьор трябва да съжалява за скандала, който предизвика. Освен че не бе поканен за новия сезон, от който щеше да си напълни гушата с пари, Иво си затвори завинаги вратата към БНТ, а в бъдеще може да му се наложи да моли на вратата й, защото по принцип не е от най-талантливите в гилдията и не е затрупан от предложения.

Източник: Crimesbg.com