Златната Станка, както заслужено наричат Станка Златева, вече гони 40-така. Тя прекъсна кариерата си в борбата още през 2016-та година, а оттогава се изявява като треньор в Сливен, където основа и свой клуб. Станка признава, че работата й носи щастие и удовлетворение, а животът й е спокоен, с изключение на едно...

Шампионката ни не крие това, което й липсва, а именно - вече отчаяно иска да създаде свое семейство и особено да има деца, но не й се получава. Просто мъжете не гледали на нея по този начин, което в началото я учудвало, но сега вече я терзае.

"Странно е наистина. Отдавна се въртя като в някакъв напълно омагьосан кръг и измъкване няма. Всички мъже, които се завъртат покрай мен, ме гледат с респект, показват уважение, но дотам. Никой не ме гледа като жена, не иска да опознае душата на Станка Златева, а се вълнува само от образа, който познава от медиите. Знам ли, може би не ми е писано", разсъждава Златева.

Въпреки това тя е категорична, че няма да прави опити да се променя, да се вкарва в шаблонни образи, да променя визията си и прочие. Защото държи ако някога се събере с мъж, но той да обича и цени реалния й образ, а не нещо, което е скалъпила от "отчаяние".