Димитър Бербатов бе в основата на свалянето на Борислав Михайлов от президентския стол на БФС, но както често става, няма да обере той дивидентите от това, защото получи нож в гърба от най-близкия си човек във футбола Мартин Петров.

Митко и Марто играха заедно в ЦСКА, след което 10 години бяха съотборници в националния отбор. Петров беше в щаба на Бербатов на изборите преди няколко месеца.

След като главата на Боби падна, очевидно Мартин е помислил, че самият той може да оглави БФС, вместо да го играе втора цигулка. Затова през февруари ще се изправи срещу своя приятел от 25 години насам.

Според запознати Митко бил съсипан от това предателство. Още повече че и друг основен човек напусна щаба му. Това е юристът Градев, който или ще се присъедини към щаба на Мартин Петров, или ще се яви самостоятелно на изборите след 2 месеца.

Твърди се, че отцепниците са били провокирани да направят това предателство, за да се разграничат от омърсеното име на Бербатов, който се счита за основен виновник за кървавите сцени на мача с Унгария. Това обаче не се приемало от бившия играч на Ман. Ю., който винаги е имал голямо его.

Очаква се и Стилиян Петров да предаде Димитър Бербатов, за да се включи в щаба на Мартин Петров. Стенли не искал самият той да е президент, защото не живее в България и трудно ще ръководи родния футбол от дистанция.

Източник: Crimesbg.com