Григор Димитров можеше да стигне до върха на световния тенис, ако не беше мислил предимно с долната си глава. Женкарството му му изигра много лош номер, но очевидно си е взел поука от грешките си.

Дойде момент, в който Гришо е взел решение, изключвайки секса. По този начин е отрязал Мадалина Геня, която топлеше леглото му през последните няколко месеца.

Влашката красавица вече не е половинката на българската първа ракета, тъй като алчността й е минала всякакви граници. Тя е смятала, че си е намерила спонсор, а не спътник в живота. Мадалина поискала от Григор цели 500 000 евро, за да спонсорира идеята й за бизнес.

Румънката смятала да направи своя марка женско бельо и искала Димитров да даде началото на новото й бизнес начинание с половин милион евро.

Гришо обаче я шокирал, като й отказал. Този път той игнорирал сексуалните си копнежи и взел разумно решение, а причината е, че родителите му го посъветвали какво да прави.

Майка му Мария никога не е харесвала Мадалина и като чула, че му иска пари, побесняла. Веднага казала на сина си да не се хваща на въдицата, защото ще го завлече финансово.

Румънката си показала златотърсаческата същност, защото скъсала с Гришо, след като той не й дал парите. Очевидно е решила, че няма защо да прави секс с него, щом не може да му измъкне пари.

Майката на тенисиста досега е провалила почти всички негови връзки. В случая го е спасила от алчната румънка, но именно Мария се счита за главна причина за раздялата му с Никол Шерцингер, която така и не харесала заради огромната разлика във възрастта им.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com