WINBET стартира турнир със залози „на живо“ за мачовете от Шампионската лига за регистрираните потребители на сайта winbet.bg. Общият награден фонд на турнира е 25 000 лв., като победителят в него ще грабне премия от 2000 лв. Турнирът ще продължи до 14 март.

 

В турнира могат да участват всички регистрирани клиенти на сайта на WINBET, които поставят залози „на живо“ на срещите от Шампионската лига до 13 март включително, като залозите могат да бъдат както единични, така и множествени или системи.

 

Няма изискване за минимална стойност на поставените залози. Залозите, поставени с бонус средства и на пазари с 0% марж не са валидни за участие в турнира.

 

За всеки успешен залог, участниците в турнира ще печелят точки, изчислени по формулата нетна печалба от залога, умножена по коефициента, на който е поставен той.

Турнирът ще бъде разделен на четири кръга, като след всеки кръг ще има отделни класирания на победителите в кръга, а в края на турнира ще има и генерално класиране на победителите с най-много получени точки от целия турнир. Участниците могат да следят за спечелените от тях точки и класирането си в отделните кръгове и в генералното класиране на сайта на WINBET. 

 

Индивидуалните премии за победителите във всеки кръг могат да достигнат 750 лв. Победителят в генералното класиране на турнира ще прибере 2000 лв., а неговите подгласници на втори и трето място, съответно ще получат премии от по 1000  и 500 лв. 

 

Пълна информация за правилата и условията на турнира на WINBET със срещите от Шампионската лига са на сайта на компанията.

   

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg