Илиана Раева реши да се прави на благородна, но дали не закъсня?

Новата личност в политиката Илиана Раева реши, че с новата година е дошло времето да бъде благородна. От няколко дни половинката на Наско Сираков слага най-различни статуси във Фейсбук, с които на човек може да му се скъса сърцето. Раева публикува за глада и мизерията в България, за правата на бездомните кучета и всичко негативно от държавата в последните над 20 години Илиана го е изкарала на показ и го размахва като томахавка в интернет.

[caption id="attachment_304979" align="alignright" width="300"]politika Илиана Раева благородна?[/caption]

Госпожа Раева е права за почти всичко, което пише на стената си, но е малко трудно да й повярваме в безкористните й подбуди да го прави. Първо, защото тя също вече е част от цялата тази политическа прослойка, която хората (за които тя непрестанно говори в изявленията си) ненавиждат от 20 години. От половин година Илиана Раева ръководи собствена партия, няречена "Обединена България". И второ, защото бившата ни гимнастичка не предлага никакви варианти за промяната. Това ни навежда на мисълта, че нейните цели са насочени най-вече към свалянето на настоящата власт, а не към просперитета на народа. Досега не сме чули нейното решение относно бездомните кучета, както и по други въпроси, за които 50-годишната хубавицата взима отношение.

Мнозина се съмняват, че всичките писания на Илиана Раева във Фейсбук, който тя използва изключително активно, са породени от благополучното развитие на "Обединена България", а не на цяла държава. Дано все пак не е така.