Кубрат Пулев никога няма да се ожени!

Въпреки че постоянно повтаря колко държи на християнските семейни традиции, Кубрат Пулев не ги спазва и няма намерение да го прави. Боксьорът живее в грах вече над две десетилетия. [caption id="attachment_480850" align="alignleft" width="300"]Това е краят! Кубрат Пулев остава стар ерген Кобрата остава стар ерген[/caption]

Само след няколко дни Кобрата ще удари 42 г., а все още е без свое семейство. Няма жена, няма деца и няма изгледи това да се промени в скоро време. Колкото и тъжно да е, неговата съдба е пълна противоположност на тази на брат му Тервел, който е женен от съвсем млад и има три деца.

Кубрат обаче се е отказал да си търси половинка за брак. След провала в отношенията с Андреа, той не ще и да чуе за сериозна приятелка. По всичко личи, че ще си остане вечният ерген.

Неговата цел в личен план обаче сега е да има дете. За целта Кобрата търси отговорна жена, с която да отгледат и възпитат син или дъщеря, като не е задължително да го направят като двойка.

Именно нежеланието да сключи брак коства връзката му с Андреа, както и изневерите му. От своя страна пък певицата не искаше да има дете, докато не се омъжи и така двамата се разминаха в желанията си.