Стъки и Юлияна вече знаят какво бебе ще имат

След като вече веднъж е дала живот на вече пораснало момче, красивата Юлияна е на път да го стори отново. Тя има голям син, вече на цели 19 години, той е от първия брак на водещата на "Пряка демокрация" Дончева.

[caption id="attachment_311945" align="alignright" width="300"]Стъки и Юлияна вече знаят какво дете ще имат Стъки и Юлияна вече знаят какво дете ще имат[/caption]

След като се омъжи за спортиста Станислав Недков - Стъки, двамата дълго правиха опити да си имат свое общо дете и след поредица интервенции в ин витро клиники, въпреки че Юлияна е прехвърлила 45-годишна възраст, тя най-сетне е щастливо бременна. Споделя, че се чувства добре и чака с нетърпение раждането на второто си дете. Разбира се, не по-малко развълнуван е и бъдещият татко. Стъки за пръв път ще стане баща и това е много специален момент в живота му. Той е доста по-млад от съпругата си, но тази голяма разлика не е така забележима, защото Юлияана Дончева наистина поддържа перфектно визията си. Въпреки че вече знаят пола на бебето, бъдещите родители не са си избрали име на детето, затова не казаха и между какви имена се колебаят в момента, това ни съобщават и в изданието "Всеки ден".

Освен радостта в личен план, която споходи Стъки и Юлияна, можем да кажем и че тази двойка е пример за много неща в България. За това, че годините нямат значение, когато обичаш един човек. И също така е надежда за много дами, които имат проблем със забременяваенето или са в по-напреднала възраст. Затова е добре да има такива събития и в нашето ежедневие, те са ни пример и ни дават надежда!