Ивет Горанова е олимпийска шампионка по карате, но не показва силата на своята психика, присъща както за този спорт, така и за златния медалист в него. Тя рухна емоционално след началото на „Денсинг старс“, където участва.

24-годишната каратистка сама призна, че „хейтът“ не й влияе никак добре. Тя не е свикнала на подобно отношение от хората, обикновено те й се радват на победите, но сега отнася доста критики за танцьорските си умения.

Ивет е засегната най-вече от коментари, свързани с външния й вид. Мнозина писаха за нея в мрежата, че не изглежда напълно женствено, била твърде дебела, тежка и тромава, за да участва в „Денсинг старс“.

Това е ударило спортистката право в душата, защото с външния й вид са свързани най-големите й комплекси. Дотук няма голям успях с мъжете и според нея това се дължи на факта, че може да спука от бой доста от тях, а един мъж държи да се чувства като мъж с жената до себе си.

Животът на Ивет Горанова досега не е е бил особено лек и може би това е причината за немного силната й психика относно критиките. Родителите й са разведени отдавна, а баща й никога не е предявявал интерес към нея, което е голям комплекс за всеки нормален човек.

Източник: Crimesbg.com