Спортист №1 на България за 2022 г. Александър Везенков скъса окончателно с ергенлъка.

 

27-годишният баскетболист на „Олимпиакос“ вкара в леглото си една от най-вървежните спортистки на южната ни съседка – състезателката по водна топка Николета Елефтериаду. Тя впечатлява не само с пищни форми, а и с мускули в излишък.

 

Спортист №1 Сашо Везенков вкара в леглото знойна плувкиня

Очевидно свалката между двамата се е случила по спортна линия, тъй като Никол също играе за „Олимпиакос“. Двамата влюбени са се взели още преди няколко месеца, но отначало се пазели от хорските очи. Всеки от тях редовно посещавал спортните изяви на другия.

Новоизлюпената спортна двойка се разкри публично едва преди броени дни.

 

Синът на баскетболната легенда Сашо Везенков бе под ръка с Никол на сватбата на съотборника му Костас Слукас. Въпреки това обаче Везенков бе този, който открадна челните заглавия на гръцките медии с новата си изгора. И двамата заложили изцяло на черно облекло за сватбения банкет.

 

Два дни по-късно Николета имала повод да празнува, тъй като навършила 25 години. Запознати издават, че нашенецът изненадал гъркинята с романтично рандеву, на което й подарил скъпо бижу. Личният живот на ватерполистката е доста завоалиран. Интервютата й се броят на пръсти, но пък за сметка на това напращелите й форми редовно присъстват в медиите.

 

В същото време това е първата сериозна връзка за Везенков, който дълго време стоеше далеч от жените. Двойката вървят заедно нагоре и в спортните си кариери. Миналата година Везенков стана шампион в Гърция, а през този сезон направи фурор с „Олимпиакос“ в Евролигата. Изгората му също реди трофей след трофей, но не успя да сбъдне мечтата си да играе с националния отбор на олимпиадата в Токио.

Източник: Уикенд