Екипът на Димитър Бербатов за втори път претърпя крах в изборите за нов БФС. Статуквото в лицето на Георги Иванов – Гонзо спечели вота на 235 футболи клуба, а за отбора на Митко са гласували 185.

Голмайсторът на националния отбор за всички времена даде първото си интервю след загубата. Той отговори на въпросите на репортери, както и неговите главни помощници Стилиян Петров и Мартин Петров.

И тримата изглеждаха безкрайно разочаровани от резултата. Бербатов обаче едва сдържаше сълзите си. Болката у него е огромна, защото 3 години труд отидоха на вятъра.

Според някои слухове Митко дори се е разплакал в автомобила си, където е била и жена му Елена, след като е разговарял с журналистите. Изглеждал е наистина смазан, което е логично.

Президент на БФС става човек с най-висока степен на образование осми клас. Наскоро бе разкрит, че си е купил средното и след това висшето образование. В интервю пред Слави Трифонов през 2001 г. Гонзо потвърждава, че е само с 8 клас, а сега твърди, че е завършил средно образование през 1994 г. Тъй като дипломата от гимназията му е фалшива, тази от университета също е.

Очевидно държавата ни е пред фалит. Докато се избират Просто Кировци и Гонзовци за управленски постове, положителна промяна никога няма да дойде.

Източник: Crimesbg.com