Активното развитие на хазартната индустрия в България привлече голям брой чуждестранни доставчици в страната. Играчите трябва да разгледат внимателно предстоящите нови версии.

Nice Catch 2 DoubleMax от Yggdrasil Gaming

Този слот е една от новостите на 2024-та година. Той принадлежи към жанра "Животни". Машината има 3 реда и 6 барабана. Печелившите комбинации се създават на 729 печеливши линии. Максимално на едно завъртане можете да спечелите до 400 000 монети. Между другото, слот 40 super hot предоставя възможност да спечелите 2 пъти повече

Дисперсията на слота е висока, а RTP-то му е 96%. При завъртане комарджията може да постави от 0,10 до 40 монети. Играта поддържа голям брой бонус опции: Respins, Freespins, Risk Game, Bonus Game, Scatter Symbol, Cascading Icons.

Над игралната зона на слота има специална скала с множители. Падането на икони под формата на риби активира един от множителите на печалбата, който ще бъде приложен към всички печалби. Серия от безплатни завъртания се активира при падането на тройка разпръснати символи. Техният брой може да бъде увеличен в рисковата игра, която се провежда под формата на въртене на своеобразно колело на късмета.

Специален символ под формата на момиче-гмуркач при падане на последния барабан активира бонусната игра, която предвижда автоматично стартиране на безплатните завъртания, стига игралното поле да попадне на икони на сандъци. Ако последните запълнят целия барабан, към печалбите ще бъде приложен допълнителен множител.

Картите в играта са евтини икони, комбинациите с които могат да донесат печалба от 4 до 48 монети. Балон, Риба, Ластици и Фотоапарат са пиктограми със средна печалба, които носят печеливши комбинации от 16 до 320 монети.

Точките са най-скъпата икона, която може да донесе печалба от 80 до 640 кредита в печеливша последователност. За да създадете последната, ще трябва да съберете от 3 до 6 еднакви икони в посоката на наградата.

Thai Paradise от Playtech

Доста стара слот машина, която е разработена още през 2009 г. Тя принадлежи към такива категории слотове като "Пътуване" и "Плаж". Дизайнът на играта е направен в азиатски стил, а основното място в нея е морският бряг. Можете да прочетете повече за доставчика тук.

Волатилността на тази машина е на средно ниво. Нейният RTP достига 94,36%. Игралната зона на слота предоставя 3 реда и 5 барабана. Печеливши последователности от икони могат да бъдат създадени на 15 посоки.

Размерът на минималния залог за едно завъртане е 0,01 монети, а максималният залог е ограничен до 15 монети. За едно завъртане можете да получите печалба до 150 000 игрални монети. Стойността на една монета подлежи на регулиране в диапазона от 0,01 до 1.

Играта разполага със следните опции:

  • Уайлд символ;
  • Безплатни завъртания;
  • Символ Scatter.

10, J, Q, K, A – символи на бюджетната игра. В комбинации с награди те носят от 5 до 150 монети. Също така евтин символ е Scatter под формата на Лотос, който носи от 2 до 200 монети. Тези пиктограми образуват платени комбинации в размер от 3 до 5 броя.

Други икони могат да създадат печеливши комбинации, когато се паднат от 2 до 5 фигури на една от печелившите линии. Те са направени под формата на дворец, лодка, слон и момиче. За комбинации с тях играчът ще бъде възнаграден с печалба от 5 до 5 000 кредита.

Super Cash Drop от Yggdrasil Gaming

Тази машина е пусната от доставчика през 2022 г. Размерът на максималната печалба в играта за едно завъртане достига 702 400 монети. Игралната зона на слота се състои от 4 реда и 6 барабана. Комбинациите от награди се определят от 40 посоки.

Волатилността на машината е на високо ниво, а теоретичната ѝ възвръщаемост е 95,5%. Размерът на минималния залог за едно завъртане е 0,20 монети, а максималният е 100 монети. От бонус функциите в играта присъстват:

  • Респини;
  • Freespins;
  • Каскадни символи.

Бюджетните символи, за комбинации с които дават не повече от 1 монета, са цветовете на картите. Средноплатежните пиктограми са Кутия за пари, Портфейл, Златни кюлчета, както и знакът за долар. Те в комбинации с награди носят от 0,20 до 2,5 монети.

Най-ценният в играта е Wild символът, който е направен под формата на картинка с пачка долари. Той може да замества други символи, помагайки за създаването на платени поредици, или самостоятелно да ги формира, като носи от 0,50 до 5 кредита.

Текст: Цветана Димитрова