Потребителите на сайта winbet.bg могат да спечелят награди на обща стойност 50 000 лв. в специалния турнир с всички онлайн казино игри на EGT Digital на сайта, който ще продължи до 2 юли включително.

 

Потребителите, които изберат да се забавляват със слот-игрите на EGT Digital в периода на турнира ще печелят точки, валидни за разпределението на дневните награди в турнира, както и на премиите в генералното класиране след неговото приключване.

 

Слот турнир с игрите на EGT Digital вече започна

Всеки 10 лв. в поставени залози с реални средства ще бъдат равни на 1 точка.  В случай на равенство, клиентите с еднакъв брой точки ще си разделят наградата за съответната по-горна позиция.

 

Всеки ден в периода на турнира, 500-те потребители с най-много получени точки ще спечелят различен брой безплатни завъртания като правилата и условията за ползването им, ще бъдат видими в меню „Моите оферти“ на winbet.bg.

Победителите в генералното класиране ще спечелят и кеш премии, като призът за победителя в турнира ще бъде 2500 лв., за подгласниците му на второ и трето място, съответно 1500 и 1000 лв. и т.н. Наградите, спечелени от генералното класиране, ще бъдат добавени в клиентските профили като свободен баланс, без условие за разиграване.

 

Пълните правила и условия на турнира са на сайта winbet.bg.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg