Фамилия Шумахер продължава победния си ход, докато най-успелият й представител започва живота си отново

Михаел Шумахер бавно се опитва да започне отново нормалния си живот. Лекарите и семейството се радват, когато показва някаква емоция, но всички знаят пътят на възстановяването няма да е лесен! Феновете не са забравили своя шампион, но пък фамилия Шумахер не се е затворила в болничната стая, а продължава с това, което умее най-добре – да печели титли, научи kliuki.bg.

Децата на легендата на Формула 1 още нямат пълнолетие, но вече показват страст към печеленето на купи. Докато таткото се опитва да преодолее проблемите след дългата кома, синът и дъщерята на Шумахер го заместват достойно в колонките на спортните страници, пише “Билд”.

Заради честите отсъствия на шампиона обаче, влиянието на съпругата му Корина е по-силно. Дъщерята Джина Мария е само на 17 години, обожава надпреварата с вятъра, но я упражнява в конния спорт. Девойчето се закова на световния връх в ранглистата на връстниците си в дисциплината райнинг - каубойска обездка. Това не е хоби за милионерски наследници, но майка й има ферма за 40 ездитни животни, така че тя е виновницата момичето да предпочете този спорт.

[caption id="attachment_334784" align="aligncenter" width="300"]От Джина - Мария се очакваше да защити честта на жените във Формулата, но я запали страстта на мама От Джина - Мария се очакваше да защити честта на жените във Формулата, но я запали страстта на мама[/caption]

shumaher_dashterya 2

Към конете, но повече и под капака на картовете, има пристрастие и братчето на Джина-Мария. Тийнейджърът Мик Шумахер е само на петнадесет години, но върви по тате. Миналата година стана световен вицешампион в картинга. Сега преминава на следващото стъпало - новосъздадената Формула 4. Следващата стъпка е предвидима – Формула 3 и най-накрая – в спорта, където баща му спечели рекордните седем титли.

[caption id="attachment_334787" align="aligncenter" width="300"]Мик полудя по мириса на горово още в детската градина Мик полудя по мириса на горово още в детската градина[/caption]

sumaher

[caption id="attachment_334783" align="aligncenter" width="300"]Момчето на мама няма да е първият син донесъл шампионската купа на тате у дома Момчето на мама няма да е първият син донесъл шампионската купа на тате у дома[/caption]

Мик Шумахер има гориво в кръвта, но и достойнство. Момчето започна спортната си кариера доста хитро. За да избегне съдбата на талантливия си чичо, който въпреки таланта, остана в сянката на брат си, Мик си промени фамилията. Малкият победител се състезава с моминската фамилия на майка си.

Ще бъде странно обаче, когато в битката на асовете не се запише Шумахер – младши, а Мик Бьоч.