Близките и почитателите му са силно разтревожени!

Голямо нещастие застигна футболния фаворит на България Димитър Бербатов, а всички около него, както и милионите му привърженици са силно обезпокоени. Причината е, че родният властелин на топката е на път да се прости с кариерата си.

Бербо може да бъде изритан от Фулъм, след като самият мениджър Мартин Йол се изказа далеч не ласкаво за него. Йол открито изцепи, че Димитър не само не отбелязвал предишните си голови постижения, но не го удовлетворявал и като характер.

Според Мартин Йол Бербатов бил прекалено затворен, саможив и леко темерут - както по време на мач, така и извън него, което го правело неподходящ за капитан на Фулъм. Скот Паркър вече е новият любимец на Йол и той е този, когото гласят за лидер на тима.

berbatovКолеги на Бербо не крият тревогата си и споделят, че при тези обстоятелства няма да е никак фрапиращо ако в скоро време Бербатов се раздели не само с капитанското място, а и със самия отбор.

Новината се стовари като огнена топка върху българите, защото всички у нас обичат Бербо. И това е крайно в реда на нещата, тъй като Митко дълго време бе една от малкото ни поводи за гордост, че родината ни е именно България.

Стискаме му палци и се надяваме думите на Мартин Йол да не засегнат фатално бъдещето на играча.