Мария Шарапова, с която навремето нашенецът Григор Димитров имаше вземане-даване, му заби нож в гърба. По всичко личи, че за руската тенисистка не са останали никакви сантименти от връзката им.

 

Маша обяви публично, че обожава да гледа младото поколение тенисисти и дори има любимец сред тях – италианецът Янек Синер. Интересното е, че признанието й дойде покрай загубата на Гришо от световния №7 Синер в четвъртфиналите на турнира АТП 500 в Пекин.

 

Шарапова заби нож в гърба на Григор

 

За никого не е тайна, че Шарапова създаде семейство с британеца Александър Гилкс. Тя дори стана майка. Щастливото събитие я споходи на 35-годишна възраст през миналото лято. Рускинята роди момче, което кръсти Тиодор.

За сметка на това Григор продължава да гребе с пълни шепи от живота, а изглежда мисълта за семейство му е твърде далечна, предвид, че сменя знойните мадами в леглото си като носни кърпи. През последната половин година, той се задържа в обятията на румънската сексбомба Мадалина Геня, която обаче родителите му категорично не харесват и я определят като златотърсачка.

Източник: Уикенд