Борислав Михайлов изживява най-големия кошмар в живота си. В рамките на 2023 г. той изгуби всичко, което го крепеше на този свят.

За оставката му начело на БФС вече се знае от всички, След кървавите протести на 16 ноември Боби все пак оваканти поста си и новите избори ще се проведат догодина на 15 март.

В личен план ситуацията за бившия национален вратар също е плачевна. В началото на годината Мария Петрова му би шута след почти 30-годишна любов, след като излезе на светло авантюрата му със секретарката му Катя. Говори се дори, че Боби крие 2-годишен син от нея.

От месеци съпругата му не живеела с него. Тя била склонна да му прости изневярата, но когато узнала и за незаконния му син, вече й дошло в повече й го напуснала.

Целият живот на Михайлов рухна. Всичките години на корупция начело на българския футбол му се отплатиха не само със срам и позор, но и с угроза от затвор. Прокуратурата вече го разпита в централата на БФС, а в момента се събират доказателства, за да му бъде повдигнати обвинения по укриване на приходи и незаконни залагания.

На фона на всичко това Борислав Михайлов задълбочил порока си с алкохола. Той вече изобщо не изтрезнявал. Вместо кафе, сутрин започвал с водка, по обяд продължавал с бира, а вечер завършвал с ракия. Неслучайно на разпита от прокурорите е бил мъртво пиян и определено неадекватен.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com