Изключително голям срам е напът да обере Борислав Михайлов. Той може да продаде президентството на БФС на Димитър Бербатов.

Както е добре известно, от една година двамата са в люта битка за най-високия пост в българския футбол. Боби оттегли оставката си, след като правителството на ГЕРБ падна, но екипът на Бербатов, в който основна роля заемат футболните легенди Мартин Петров и Стилиян Петров, опитват да оспорят правото на стария Изпълком да работи.

Перуката, както е известен в обществото Михайлов, защото на младини си сложи перука, може доброволоно да се откаже от поста си. Той се страхувал, че Бойко Борисов може да се върне начело на държавата и да го изхвърли като първия път. Все пак има вероятност ГЕРБ-СДС да се коалират с ПП-ДБ.

Ето защо бащата на Ники Михайлов, по-известен като Ники Лозанов, заради връзката си с Николета Лозанова, в която тя изцяло доминира, се оглеждал за възможно най-добрия начин да избяга, преди Бойко да го е погнал. Той поискал 2 млн. евро рушвет от Бербатов, който засега нищо не му е отговорил.

Тези пари обаче вървят с условие. Боби настоявал Митко да не преглежда старите финансови отчети и за какво са били харчени пари. С една дума – дава му поста си срещу подкуп, а Бербатов си затваря очите за далаверите на старото ръководство.

Посредник в сделката щял да бъде бившият футболист и настоящ футболен мениджър Лъчезар Танев, който е приятел и с двамата.

Източник: Уикенд