Григор Димитров е огромен женкар и в това съмнение отдавна няма. За разлика от добрия си приятел Новак Джокович, който е женен от 10 години и има две деца, Гришо го влекат други неща, а не семейният уют.

Ракета номер едно на България не спира да се доказва и като женкар номер едно на България. 33-годишният хасковлия не пропуска да се позабавлява с някоя жена след всеки един турнир.

Направи го и сега в София, след като с Ноле изиграха благотворителен мач. Двамата осъмнаха в нощен клуб „The 1”, където Камелия изпя „Луда по теб“ на ушето на сърбина. В компанията им е имало и красива девойка на име Симона Борисова.

Мони е позната на експертите по тенис у нас. В тийнейджърска възраст тя беше обещаваща надежда, но след това се захвана с мъже и се отказа да се труди.

Именно Симона, която днес е на 23 г., е била в леглото на Григор във въпросната нощ. Гришо обаче е ненаситен и е известен с увлечението си по по-зрели дами.

Ето защо сега новата цел на тенисиста е майката на любовницата му. Тя се казва Силвия Маринова и е с над десетилетие по-възрастна от Гришо, но той точно такива харесва. Освен това познатите й разкриват, че е с много лют характер, което в очите на Димитров явно е секси, защото Никол Шерцингер е нещо подобно.

В ума на Григор се въртяла и идеята за тройка с майка и дъщеря, което била една от секс фантазиите му, но се страхувал, че с подобно предложение ще си затвори завинаги вратите и пред двете.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com