Всеки момент се очаква базата на футболните национали в столичния кв. Бояна да почернее от качулки, а коли на жандармерията да блокиран изхода на Околовръстното заради поредната нарко акция на силовото ведомство. Това вече се случи при управлението на Боби Михайлов, но феновете с основание се питат защо новият шеф на БФС Георги Иванов-Гонзо позволява тренировъчната площадка да се превръща в мутренско сборище?

 

Ресторантът на футболните лъвове, носещ юнашкото име “Гранде” от месеци е свърталище на ъндърграунда и щаб квартира на двама от най-зловещите мафиотски наследници. Става въпрос за Жоро Главата, син на покойния Стоил Славов и авера му Мартин Джито, чиято майка е не коя да е, а зловещата убийца и контрабандистка Кървавата Мила. Дали те са новите официални собственици е тема, която тепърва ще се нищи в светските и спортни следи.

Двамата са там почти денонощно - обикновено се появяват в късния следобед, веднага след като станат от сън след поредната тежка оргия и осъмват до ранни зори с цяла тайфа горили и силиконови метреси. Че в баровското заведение “бѐлото” е част от менюто го знае всеки на улицата, а отговорници за дозите са именно двамата юнаци, чиито мощни джипове всяват страх не само на пътя, но и у простосмъртните спортисти, имали нещастието да минат покрай тях на път за стадиона.

 

Вместо арена на спортсменство и футболно майсторство, базата на националите в “Бояна” и по-специално р-т “Гранде” вече е свърталище на дрогирани бандити и депо за разпространение на вещества, забранени от закона, заклеха се няколко тартора на футболни агитки, имали честта да шмъркат стоката лично от ВИП масата на Жоро Главата и Мартин Джито.

 

Големият въпрос е къде спи Гонзо, наясно ли е каква вакханалия се вихри под носа му и дали се прави на приятно разсеян за разпищолените криминали, налазили футболната база. Феновете очакват отговор, защото ако шефът на БФС не го даде, това със сигурност ще сторят качулките от жандармерията.

Източник crimesbg.com