Талисманът на Шуми се появи, надеждата на близките му е жива

Семейството на Михаел Шумахер е доста суеверно. В такава трагична ситуация обаче може би всеки ще стане суеверен. Самият пилот явно е от хората, които вярват извън видимото, защото той има талисман, който му е носил здраве и щастие през годините. Амулетът е специален подарък на пилота от неговата красива съпруга Корина. Именно затова той непрестанно е бил с него и е вярвал, че му помага в живота.

[caption id="attachment_305589" align="alignright" width="300"]Michael Надежди за семейството на Шумахер, талисманът е открит[/caption]

Не му помогна обаче на 29 декември 2013 г., когато удари ужасно главата си по време на ски. Талисманът бе търсен дълго време от изследователите и семейството на пилота, но чак сега излиза наяве, съобщава РИА Новости. Екипът, грижещ се за ски базата, е открил амулета, след като бе търсен дори от полицията, но без успех. Всичко е станало съвсем случайно, но близките на Шуми се надяват той наистина да подейства и веднага са го поставили до него в болницата. Дано наистина да се случи чудо и Михаел се събуди от комата със здрав разсъдък.