„Гордея се с теб, Григор“ – написа брюнетката след загубения финал на АТР 1000 в Париж. Това учуди много последователите й, след като седмици наред го набеждаваше за кръшкач.

Истината е, че откакто двамата се разделиха Гришо е неудържим на корта.

„Имам твърде голяма класа, за да говоря за лъжци и хора, които изневеряват“, написа Мадалина на профила си. Не се спря до тук и добави: „Стой далеч от мен! Да, точно ти, защото си на мястото, което заемаш и заради моя принос в живота ти! Факт!“

По този начин тя потвърди написаното в румънската преса, че  уж серия изневери на Григор са я принудили да му тръшне вратата.

Гришо от своя страна постъпи като истински джентълмен и се отказа да коментира каквото и да било по случая.

Българският тенисист и румънската актриса бяха направили връзката си публична, но спряха да се следват в социалните мрежи и изтриха всички общи снимки.

Румънката сякаш издаде причината за раздялата, когато публикува строи, в което написа: "Пропускането на временно забавление заради изграждане на постоянна стабилност не е загуба".

Двамата издържаха по-малко от половин година. Те изглеждаха повече от влюбени на фестивала във Венеция, където се целуваха пред камерите и обективите на папараците.

Източник: kliuki.net