Сръбската суперзвезда и рекламно лице на efbet - Теодора Джехверович, изпрати 2022 и посрещна 2023 година по страхотен начин, който включва дори "честитка" от една от най-големите звезди в световния футбол – бразилецът Неймар

Неустоимата Теодора Джехверович получи „аплодисменти“ от Неймар!

Неймар "с аплодисменти" към Теодора Джехверович 

Една от най-слушаните певици в Сърбия в последните години - Теодора Джехверович, нашумя много покрай празненствата около Нова година. Талантът ѝ явно не е останал незабелязан, след като преди да излезе на сцената пред "Националната асамблея" в Белград, е получила съобщение не от кого да е, а от добре познатия за всички Неймар! 

Самата тя се похвали със съобщение от бразилската суперзвезда, а публикацията ѝ бързо обиколи мрежата и профилът ѝ набра огромен брой нови последователи. Съобщението е включвало емоджи "аплодисменти", а певицата написа към публикацията си в "Инстаграм": "Честита Нова година - ще припадна", явно силно екзалтирана от съобщението, с което се похвали на феновете си. 

"Бях в шок, когато видях, че съобщението е изпратено от Неймар! Смятах, че е невъзможно да ми е писал, защото дори не го следвам! След това се замислих, че трябва да го публикувам. На някого може да му се струва глупаво, но все пак Неймар ми остави съобщение, хора", каза певицата, смеейки се на историята. 

Коя е Теодора Джехверович? 

Певицата е на сцена от 2014 година, като не е спирала да пее от 7-годишна възраст. Хит след хит, Теодора се превърна в част от най-популярните изпълнители не само в Сърбия, но и на Балканите, което я превърна в едно от най-разпознаваемите лица в шоубизнеса на нашия полуостров. 

В България тя допълнително усили своята популярност, превръщайки се в част от рекламната кампания на efbet. Заедно с Криско и Ивайло Чочев, те превърнаха поредицата "Бонусите са важни" в изключително успешна кампания за българския пазар, а компанията за спортни залози и казино игри подготвя нови изключителни проекти за 2023 година!