Андреа Банда Банда направи своя дебют в БНТ тази вечер преди първата среща от Мондиала в Катар между отборите на Катар и Еквадор, завършила 0:2. Тя оглавява рубрика, която е посветена на всичко интересно около Световното в социалните мрежи.

Самата Андреа се появи много притеснена на екран и дори сама си призна, че от футбол нищо не разбира. Това поставя въпроса защо и кой е избрал именно тя да бъде в екипа на БНТ за коментиране на Мондиал 2022.

В социалните мрежи се поя виха интересни критики към Банда Банда. Мнозина я считат за прекалено припряна в говора, дори я оприличават на Тити Папазов. Също така зрителите я съветват да си поема въздух между изреченията.

Това е първа поява на Андреа Влъчкова в ефира на телевизия, различна от Нова телевизия. Самата тя признава, че не е обмисляла дълго решението, а се е впуснала бързо към това ново предизвикателство.

Повече от ясно е, че някой бута това момиче напред в телевизията. Според слуховете баща й е много богат и именно той й осигурява работа в телевизията.

След като бе свалена от „На кафе“ по Нова ТВ заради масовите бунтове на зрителите, определящи я като пълна некадърница, попаднала там случайно, сега успяха да я уредят в БНТ, където обаче се занимава с материя, от която грам не разбира.