Николай Михайлов е родител само от половин година, но това не му стига. Той има намерение да прави бебета, докато не се появи мъжка рожба.

На 10 март тази година на бял свят се появи Борислава Михайлова. Макар Ники да обожавал дъщеря си, му се искало да има и син. Изчакал 6 месеца след раждането и вече е в действие.

Наскоро бившият футболен национал публикува снимка, на която си личи, че двамата правят секс. Тя е в леглото и изглежда, че пъшка, докато той е отгоре й.

Според слуховете вратарят правел всичко възможно да си има още едно дете и в частност момче. Затова от седмици скъсвал Ни Ло от секс, и то без никакви предпазни средства.

Ники по принцип винаги е бил пристрастен към секса. Още по времето, когато беше с Алисия, двамата често не излизаха от спалнята, а се говори, че вратарят й го е „слагал“ навсякъде, особено често отзад. Неслучайно Алисия дълго време страдаше от възпалени хемороиди. Те се причиняват много често точно от анален секс.

Сега обаче Михайлов-младши пести семето си само за традиционния секс, от който се получават бебета.

Николета не била толкова съгласна да има още едно бебе, защото тя вече има две деца. Голямата й дъщеря Никол е вече на 12 г. Тя е в резултат на брака й с Валери Божинов.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com