Тези дни Любо Пенев е бил забелязан да вечеря със собственика на „Спартак“ Варна – Павлин Николов. Чичовото, който досега водеше пазарджишкия „Хебър“ е бил засечен с футболния шеф в луксозен ресторант. Според мълвата, двамата преди това са били заедно и в базата на клуба, което кара запалянковците да си задават въпроса зали именно Пенев няма да е новият треньор на спартаковци.

 

Към днешна дата наставник на варненския тим е Васил Петров, а „соколите“ вървят на второ място в класирането на Втора лига. Шефът на клуба Павлин Николов пък придоби силни позиции в общината след изборите, където публично подкрепи новия председател на местния парламент Христо Димитров.

 Любо Пенев се премести в „Спартак“ (Вн)

Знае се, че още преди празниците Пенев е имал разговор с ръководството на „Хебър“. Бъдещето на пазарджишкия клуб не се очертава като особено цветущо, след като бюджетът на общината за футбол бе драстично орязан след изборите и кметската смяна.

 

Любо имаше и предложение от „Арда“ (Кърджали) и вероятно ще избира между двете оферти. Счита се, че ще предпочете варненската, след като е отишъл на крака в морската столица и не се е крил.

Източник: Уикенд