Гигантът Любо Ганев заема паркоместата за инвалиди, защото другите му били...малки

Любо Ганев беше изловен, докато нарушава закона!

Волейболната легенда беше разконспириран от възмутени граждани във Фейсбук, че е паркирал на паркомясто за инвалиди в столичен мол. От сутрешния блок на Нова се разровиха и обвинението се доказа, научи kliuki.bg.

Самият Любо Ганев си призна прегрешението с директно включване в ефир. Заместник-шефът на Българската федерация по волейбол потвърди, че колата в дясно на снимката е негова.

Той не избяга от критичните въпроси на Ани Цолова и Виктор Николаев, но не си покри главата с пепел. Любо Ганев оправда чистата си наглост с факта, че е...прекалено голям!

Другите паркоместа му били твърде тесни. Трябвало да отваря широко вратата на колата си, за да успее да излезе. Преди имал и инциденти при такива ситуации – надраскани автомобили и т.н.

За Любо Ганев това било единичен случай – по думите му, снимката е от преди две вечери, когато с приятели отишли в мола късно вечерта – около 22.30 часа. Не се чувствал виновен, защото охраната имала телефона му и би му звъннала при нужда.

Въпреки, че популярният спортист твърди, че това е инцидент, по думите му доста често се отбива във въпросната търговска сграда. Любо Ганев дори видял, че там има десетки места за инвалиди само на въпросния етаж.

[caption id="attachment_310499" align="aligncenter" width="300"]Това е колата на Любо Ганев, чия е другата?! Това е колата на Любо Ганев, чия е другата?![/caption]

Докато Ани и Виктор го атакуваха с въпроси, спортистът бранеше като лъв правото си на специален режим на паркиране. Той така и не издаде кой е другият нарушител, макар очевидно да знаеше името му.

Във всеки случай това не е общинарят от ГЕРБ Радослав Тошев, който беше набеден за собственика на БМВ-то. Вижте как се разигра цялата история с нарушението на Любо Ганев във ВИДЕОТО ТУК!