Феновете на синия отбор за пореден път доказаха, че са далеч от идеологията на Апостола на свободата.

 

И докато някои роптаеха, че в някои от футболните мачове от последния кръг са пропуснали едноминутното мълчание в памет на загиналите в пътния инцидент сини фенове, връщайки се от мача в София с Айнтрахт Франкфурт, то сега всички дружно си показаха рогата. При това в момент, в който ексфутболистът и треньор на „Левски“ Петър Хубчев се бори с коварното онкологично заболяване левкемия.

 

Цялата създала се ситуация е повече от срамна. Повечето от упреците срещу Хубчев са свързани с това, че преди време той си тръгна от Герена, настоявайки да му бъдат изплатени всички дължими суми, заработени от него с честен труд, напомняйки му, че Господ бави, но не забравя. Други пък подчертават, че е настъпил Видовден, при това доста бързо.

 

Левскари в екстаз от рака на Хубчев: Видовден дойде бързо, а!

Валери Иванов пък отбелязва, че синият отбор му е дал финансова стабилност, подчертавайки, че има пари и ще се оправи. Николай Павлов пък подчертава, че на този свят парите далеч не са всичко.

 

Публикациите са толкоз груби, че чак възмутиха фен на ЦСКА, който недоумява защо сините се радват на болестта на Хубчев.

Източник: lupa.bg