На корицата на многолистния календар на сините за следващата 2024 г., лъсна треньорът на „Левски“ – Николай Костов. Наставникът е в компанията на бразилеца Уелтон, Марин Петков, вратарят Пламен Андреев и Патрик-Габриел Галчев.

 

В сините редици веднага се зачудиха защо именно Костов е най-отпред на календара. Някои видяха в това сигурен знак, че треньорът се ползва с доверието на шефа Наско Сираков и останалите от ръководството. Противниците на Костов обаче разправят, че това е направено нарочно, тъй като корицата отива най-отзад още в началото на януари, когато идва ред на следващия лист от календара.

 

Костов цъфна най-отпред на календара на „Левски“

Опозиционерите на треньора подмятат злобно, че по този начин може да бъде уволнен по всяко време, без да се съобразяват, че ще го има и на други снимки.

Иначе като цяло календарът изглежда отлично изработен, с много стил.

 

Прави впечатление, че Пламен Андреев се е нагласил по ретро модата на вратарите и носи каскет, както е било през първата половина на ХХ век. Сред най-известните каскети, са тези на съветския страж Лев Яшин, испанеца Рикардо Замора, французина Пиер Бернар и др.

Източник: Уикенд