За разлика от много свои колеги, които се забъркват с плеймейтки и манекенки, Кирил Десподов не си пада по такъв тип жени, защото те нямат пари. Той предпочита жената да не разчита на него, а той да е този, който да може да вземе нещо, ако му се наложи.

С една дума Киро може да се нарече „кифла“ в мъжки вариант. Дълго време любеше Веселина Арабаджиева, която е щерката на най-богата българка Цветелина Бориславова. Сега пък има връзка със Силвия Зорова, която е дъщеря на млекар номер 1 у нас Димитър Зоров.

Десподов не може да се оплаче от липса на финансови средства, но не е и от футболистите богаташи. Той прибира по 50 000 евро на месец в гръцкия ПАОК, което е с 10 000 евро повече от заплатата му в разградския Лудогорец.

Киро е със Силвия от около година. Двамата се запознали в София в едно от посещенията му в столицата за мач на националния отбор. Не след дълго тя се преместила при него в Разград, а сега вече живее с него в Гърция.

Любопитен факт е, че жилището, което двойката обитава там, е на семейство Зорови. Бащата на Силвия закупил изключително луксозен пентхаус малко преди Кирил да премине в ПАОК.

Досега Десподов не е имал жена със скромни финансови възможности. Всички са богати, а немалко бяха и по-възрастни от него. Това показва, че той не е дорасъл да бъде истински мъж и незаслужено е капитан на националния отбор, защото явно не може да поема отговорности.

Източник: Crimesbg.com