Наско Сираков е сред най-големите имена в историята на футболния „Левски”(София). Има над 10 сезона като футболист за клуба и почти още толкова като ръководител, но явно това не стига, за да спечели уважението на всички левскари.

Срещу собственика на клуба се готви бунт, който е организиран от директора Иво Ивков и старши треньора Мъри Стоилов. Бунтът ще се проведе по време на събрание на клуба на 6 април и цели отстраняването на Сираков от отбора.

Вече са извикани най-крайните ултраси на „Левски”. Очаква се да се получи нещо подобно като с Ивайло Петев преди 10 години.

Петев бе принуден да изтърпи унижението на живота си, когато двама мъже, представящи се за фенове на „Левски”, му съблякоха синята фланелка при представянето му като треньор на отбора. В резултат Петев напусна, а заедно с него и тогавашният изпълнителен директор Наско Сираков.

След като веднъж планът срещу Наско сработи, се очаква той да бъде повторен на 6 април, но този път главният герой ще бъде самият Сираков. Феновете искат да го оставят само по гащи, за да го унижат напълно.

Всъщност гащите на Наско Сираков няма да са нещо ново за синята публика. Когато през 1996 г. той стана шампион със „Славия”, си показа демонстративно задницата насред „Герена”, за да натрие носа на левскарите.

Сега целта е Наско да продаде акциите на клуба, за да може собственик да стане самият Мъри Стоилов, който е обожаван от всички левскари. Това обаче би било грандиозно предателство на Мъри спрямо Наско, с когото винаги са били приятели.

Илиана Раева преживя тежко събличането на Ивайло Петев, а камо ли това на собствения й мъж. Все пак Наско не е вчерашен и се очаква да организира здрава охрана на събранието на 6 април, която да го спаси от публично опозоряване и линч.

Източник: Уикенд