За пореден път, функцията за Ранно изплащане на печалби при два гола преднина на WINBET зарадва хиляди клиенти на сайта winbet.bg, които бяха поставили залози за победа на Саутхамптън или Ливърпул в снощния мач от последният за сезона кръг във Висшата лига на Англия.

 

Хиляди клиенти на WINBET спечелиха от ранното изплащане на залози в мача Саутхямптън -  Ливърпул

Още в 14-тата минута на мача, веднага след гола на Роберто Фирмино, който направи резултата 0:2 в полза на Ливърпул, клиентите на сайта, които бяха прогнозирали победа за „червените“ от града на „Бийтълс“, автоматично получиха печалбите от своите залози. Точно 50 минути по-късно, голът на Адам Армстронг от Саутхамптън, с който резултатът стана 4:2, функционалността Ранно изплащане отново беше активирана, но този път в полза на клиентите, които бяха заложили за победа на отбора от южния английски град.

 

Двата бързи гола на Ливърпул в 72-та и 73-та минута на мача оформиха крайното 4:4, което донесе печалби за всички клиенти на WINBET предположили равенството като краен изход от мача, а трима клиенти бяха напълно коректни във своите футболни прогнози и познаха точния резултат от срещата.

 

Интересен факт е, че това е вторият случай откакто WINBET предлага функцията Ранно изплащане, в който функцията се задейства повече от веднъж в мач на Ливърпул. Предишният подобен случай бе на 21 февруари 2023 г., когато Реал Мадрид победиха „червените“ като гост с 2:5 в мач от осминафиналите на Шампионската лига. 

 

Функцията Ранно изплащане гарантира на клиентите на WINBET печалба от техните залози, когато отборът на чиято победа са заложили, поведе с два гола разлика, независимо от крайния изход от срещата. Тази функционалност е един от много допълнителни инструменти, които са на разположение на любителите на спортните залози на сайта на WINBET, заедно с възможността за ранно уреждане на залози (cash out), връщане на залог при краен резултат от срещата 0:0 и завишени коефициенти (с 0% марж) за избрани събития.

 

За играчите, които предпочитат множествените залози (колонки) са функциите „Бонус колонка“ и „Застраховка колонка“, а с функцията Създай залог, клиентите на WINBET могат да създават собствени комбинации от до 10 пазара за всяко футболно или баскетболно събитие.

 

Пълните правила и условия на всички тези функционалности са на сайта winbet.bg.