Заради скандала, заформил се покрай мача му с Новак Джокович в София, Григор Димитров е смъртно обиден на мениджъра си Георги Стоименов. Оказва се, че именно той бил причината да откажат на Джокович да пуснат парчето „Луда по тебе“ на Камелия. Той първо отрязал мераците на чалгарката да пее в залата, след което категорично забранил на DJ Мартен да пуска песните й, разкрива запознат с организацията на шоуто.

 

Гришо бил бесен и вече цяла седмица не си говорел със Стоименов, тъй като последният не го предупредил, че вечерта в зала „Арена София“ ще мине изрично без Камелия. И изпаднал в твърде неловко положение пред Джокович, когато сърбинът взе да увещава диджея да му пусне песента.

„Ноле дойде да участва в София абсолютно безплатно. Дължеше го на Гришо, тъй като и нашият игра без хонорар на неговия турнир „Адриа Тур“ в Белград през 2020 г., когато беше епидемията от КОВИД-19“, разясни същият източник. Накрая излязло, че някакъв си диджей от София може да решава вместо участниците в мача каква

музика да им пуска. Това обидило и Джокович, и Гришо.

 

Целият проблем тръгнал от Георги Стоименов, който е съпруг на Катерина Малеева и мениджър на Григор Димитров. Именно той се явявал основен организатор – преговарял със спонсорите, организирал продажбата на билетите, наемал всички видове персонал. Отначало Камелия сама се предложила да пее в залата с аргумента, че Новак Джокович много обича нейното парче „Луда по тебе“ и редовно го пуска в съблекалнята на националния отбор на Сърбия, когато са мачовете за Купа „Дейвид“. Нищо че първата версия е в изпълнение на Лепа Брена. Затова Камелия уведомила Стоименов, че е готова да изпълни песента пред публиката в залата. Поискала хонорар от 10 000 лева.

 

Георги Стоименов, за когото се знае, че цепи стотинката на две обаче отказал да влиза в още един харч.

„Когато му се наложи да се бръкне за пари, той все едно има змия в джоба“, разкриват от тениса. А след това изрично казал на диджея да не пуска нищо извън предварителния музикален сценарий. Така и стана, макар че след това псувните отнесе водещият Мартен, когото цяла седмица още кълнат по социалните мрежи. Камелия пък пя на ухо на Джокович след мача в нощния клуб „The1“, където все пак смъкна 10 хилядарки за участието.

 

Стоименов се уплашил от скандала, за който не предполагал, че ще стане. Импресариото на Григор се покри дълбоко и въобще не обели дума за случая. Тенисистът му се обидил люто и двамата оттогава не си приказвали. Диджеят също не се обажда, тъй като чака да прибере 10 000 лева за озвучаването на мача и не е препоръчително да се оправдава с организаторите, за да не пие една студена вода накрая.

Източник: Уикенд