Григор Димитров може да се раздели с Лолита Османова, но все още има чувства към нея. Българският тенисист е останал смаян и същевременно много разочарован, когато я видял в ложата на най-добрия си приятел сред колегите Андрей Рубльов.

Очевидно е, че Лоли е шавлива и скача от един на друг в тениса, тъй като вече е влязла в тези среди. Трябваше ли обаче така да афишира новата си връзка, пред погледа на Гришо?!

Съкрушителната за българина случка е от слънчева Калифорния преди няколко дни. Хасковлията има къща там и често прекарва свободното си време в Щатите.

Не е ясно защо Григор и Лолита се разделиха, но се говори, че той не е спирал да я обича. Твърди се, че нейна изневяра го е накарала да й бие шута, но още не я е превъзмогнал.

Близки до обкръжението на Гришо твърдят, че той е виждал именно в Лоли майката на бъдещите си деца. Откакто ударил 30-те, Димитров често си мислел за създаване на семейство, но така и не може да открие жената на своя живот.

Първата ни ракета трябва да вземе пример от най-великия тенисист в историята Новак Джокович, който паралелно с успехите си на корта създаде семейство и в момента е щастлив както в професионален, така и в личен план.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com