Той е номер едно в целия свят вече толкова години, а името му отваряше не врати, а железни порти. Днес обаче те се затръшват една след друга под носа му и той е в тотален шок. Става дума за любимецът на милиарди - Кристиано Роналдо, който все още не може да намери футболен тим, който да го иска в редиците си.

Знаем, че Роналдо сам пожела да си тръгне от "Манчестър Юнайтед", където игра години наред. А причината му е, че искал да рита за тим, който ще се бори за Шампионската лига. От няколко отбора като Барса и Реал Мадрид обаче твърдо отказаха предложението на мениджъра му - нищо, че в Реал Роналдо е играл и беше тоталната звезда на тима.

Сега той получи и нов отказ като той е от Ювентус, което буквално е накарало чаровникът да посърне. Не го искат и туй то. А, макар и бавно, излезе и истинската причина за това. "Какъв ти Роналдо, бе?! Че той е на 38 години, за какво ни е на тази възраст?! Време му е да се ориентира към "пенсиониране", казал Флорентино Перес, който е президент на Реал.

Де факто наистина Кристиано вече е близо до отказа от футбола или поне така трябва да бъде, защото това е много интензивна игра и при нея възрастта е от огромна важност. А на неговите лета постоянните тренировки и мачовете може да се окажат дори вредни за най-важното, което е здравето.