Новак Джокович призна, че да се сгоди е било най-трудното нещо в живота му

Един годеж прикова погледите в края на тази година и това е любовта между Новак Джокович и Йелена Ристич. Двамата най-накрая се решиха да вдигнат сватба, след като са заедно вече 7 години. Сръбският тенисист обаче признава, че да предложи на своята любима е най-трудното нещо, което някога е правил. Той безкрайно обича Йелена, но за него бракът е нещо сериозно и до живот, затова трябва да се обмисли перфектно, преди да се сключи. Именно това е сторил Ноле, който след толкова години най-после падна на колене пред любовта на живота си и я помоли да остане завинаги с него.

[caption id="attachment_300411" align="alignright" width="300"]Тази целувка Новак Джокович я иска за цял живот Тази целувка Новак Джокович я иска за цял живот[/caption]

Ристич прие без никакви колебания, защото и тя е лудо влюбена в световния номер 2. Красавицата работи във Фондацията на своя годеник, където е директор. Джокович обаче не спира да я хвали и там, заявявайки че друг служител като нея не може да се намери.

Както в повечето случаи, сватбеното тържество се планира от бъдещата булка. Йелена Ристич вече се е заела с тази задача, като единственото, което разкрива до момента, е за сезона на сватбата. Това ще бъде късната есен на 2014 година. Тогава вече ще са приключили важните турнири за Новак Джокович и той ще може да се наслади в най-пълна степен на любовта си с неотразимата Йелена Ристич.