Далеч не може да се каже, че за Григор Димитров е валидно всеобщото вярване, че любовта дава крила.

 

Очевидно тази максима не важи в спорта, предвид факта, че за Гришо новата му изгора се оказа поредна несполука. Българският тенисист имаше мераци за голям пробив на „Уимбълдън“, но изхвърча на осмифиналите след загуба от шестия в света – Холгер Руне от Дания (6:3; 6:7,6:7;3:6). Крахът на нашенеца дойде пред погледа на любовницата му Мадалина Геня, която му стискаше палци от ложата. Ден по-рано двамата бяха уловени да се целуват насред тенис комплекса в Лондон.

 

Докога Гришо ще си влачи любовниците на големите мачове?

Уви, вместо да вдъхнови Гришо, цуни-гунито с влашката сексбомба го разколеба и в крайна сметка му донесе злополучно отпадане от любимия турнир на трева.

Преди това Гришо тръгна ударно на „Уимбълдън“ със силна игра и три поредни победи. Случайно или не, в това време гаджето му Мадалина не беше до него.

Смуглата красавица имаше ангажименти в Рим и дойде чак за доиграването на мача му с американеца Франсис Таифо, когото хасковлията срази без напрежение.

 

Именно след този успех в Лондон бе запечатана и първата публична целувка на звездната двойка. Влюбените се награбиха насред тенис комплекса „Уимбълдън“ за кеф на кибиците. А какво е било продължението вечерта – само те си знаят.

 

Мнозина смятаха, че Григор има сили да направи голям мач и да надвие датския талант Холгер Руне. Само че два загубени тайбрека на практика прекършиха българския тенисист, който загуби 1:3 сета. На няколко пъти камерите показваха отблизо знойната Мадалина, редом с треньорския щаб на нашия.

 

Напук на пищните й форми, кадрите не стоплиха почитателите на Гришо. Повечето от тях вече се чудят докога хасковлията ще влачи любовниците си на големите мачове от най-престижните турнири. Очевидно е, че нито едно гадже в ложата не му влияе добре на играта. Някои от по-крайните фенове дори дадоха за пример как в последно време по същия начин се срива гръцката звезда Стефанос Циципас. Откакто се залюби с колежката си Паула Бадоса, той няма спечелен трофей. За капак по време на мача му с Анди Мъри, бащата и треньор на гърка -- Апостолос, изгони испанската хубавица от ложата.

 

Знае се, че и треньорът на Григор -- Дани Валверду, е против присъствието на любовниците му около корта. В миналото двамата имаха не една и две разправии по въпроса.

„Когато искаш да си голям тенисист, нямаш право на личен живот. За да успеят, трябва да се откажат тотално от жени, заведения и забавления за 10-15 години. Горе-долу толкова продължава една професионална тенис кариера. След това са свободни да правят каквото си поискат“, казва Валверду. В последно време обаче венецуелският спец е вдигнал ръце от любовните завоевания на Григор и не му се меси, за да няма скандали.

 

Назад във времето нито едно гадже не донесе кадем на Гришо. Предишната му изгора Лолита Османова често ходеше с него по турнири, но нито той прокопса, нито връзката им издържа. Никол Шерцингер още повече дразнеше треньорите на нашия. Най-успешен Гришо беше по време на романса си с колежката Мария Шарапова. Тънката подробност обаче бе, че Маша много рядко гледаше Григор от ложата.

Източник: Уикенд