В първия ден на февруари родният букмейкър inbet представи на потребителите на сайта inbet.com новата си промоция. В характерния за компанията стил, тя носи името Disco Spins, като се явява и наследник на любимата на мнозина Disco Box.

 

Освен с впечатляващ дизайн и грабваща графика, Disco Spins приковава вниманието и поради факта, че потребителят има възможност сам да избере бонуса, който ще получи. Вариантите са Free Spins, Free Bet и кеш награди. Клиентите биха могли да получат и единствения по рода си „Златен билет“, който предоставя съвкупност от изброените потенциални придобивки. 

 

Редно е да отбележим, че сама по себе си, вертикалата Disco Spins представлява ротативка, която дава награда на случаен принцип. А кампанията ще бъде активна веднъж на 24 часа, като промоционалният период продължава до 29.02.24 г. в 23:59 ч.

 

В Disco Spins могат да участват всички регистрирани лоялни потребители на inbet.com, които не са с поставени ограничения на своя акаунт. Ако подобни ограничения бъдат наложени по време на периода на провеждане на кампанията, то правото на участие на съответния потребител отпада.

 

+18 Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на https://inbet.com/help/responsible-gambling