Неволите на плувеца Антъни Иванов се пренесоха и в личния му живот. Доскорошната му възлюбена – знойната тенисистка Дария Радулова, го замени с американски футболист.

Крахът на връзката им се е случил още преди няколко месеца, но така и не става ясна причината, довела до това.

 

Близки до плувеца подозираха, че в ситуацията има замесен и трети човек и очевидно са били прави, след като само няколко месеца по-късно, 21-годишната тенисистка се изфука с ново гадже – вратарят на американския футболен отбор „Ориндж Каунти“ – Марк Хаян.

Дария и Антъни Иванов във времето, когато бяха гаджета 

Двамата не само се изфръцкаха заедно на университетско тържество, а къдрокосият младеж дори си позволи да хване нашенската хубавица за задника пред камерите.

Както е известно, Дария следва бизнес мениджмънт зад Океана със спортна стипендия от три години. В началото на обучението си тя успя да оплете в мрежите си плувеца Антъни Иванов, който също учеше в университета „Вирджиния Тек“.

 

Краят на връзката им съвпада със зверските скандали, които плувецът забърка около името си. Както е известно, той е със спрени права заради неявяване на допинг проби. От повече от година води и война с българската федерация по плуване, а за капак бе заловен с марихуана в Благоевград.

Източник: Уикенд