Преди предстоящия отбор между двата отбора в Разград, излязоха покъртителни подробности около мача ЦСКА – „Лудогорец“ (0:1).

 

В Разград още се кръстят като си спомнят кошмарите от Армията. Стигна се до това реферът Георги Кабаков да спре играта и да прибере двата отбора в съблекалнята заради бомбардировката с камъни и предмети от трибуните.

 

ЦСКА остави „Лудогорец“ без вода

Оказало се, че домакините се подготвили за възможно най-враждебното посрещане на съперниците си от шампионската лига. Още при влизането в съблекалнята се оказало, че футболистите на „Лудогорец“ няма да бъдат охранявани от полицията. С тази задача били натоварени стюарди, които всъщност са облечени в сигнални жилетки ултраси от сектор „Г“. Делиорманците отказали да влязат вътре, преди да получат охрана от 30 полицаи с щитове.

 

В съблекалнята слисаните лудогорци установили, че водата е спряна и няма как да се измият, да не говорим за баня. От ЦСКА се оправдали, че има авария във водопровода, по която се работи, но не е ясно кога ще бъде отстранена.

Капитанът Кирил Десподов отишъл да пита как в такъв случай да ползват тоалетната, като не може да пуснат водата, а домакините вдигнали безпомощно рамене, докато футболистите се чудели къде да се изпикаят. Водата била пусната чак след намесата на делегата на мача.

 

След почивката обаче работата станала дебела и публиката на ЦСКА започнала да замеря гостуващите футболисти с каквото има под ръка. Част от парчетиите били откъртени от прогнилия цимент на трибуните на стадион „Българска армия“. Реферът Георги Кабаков казал, че ще прекрати мача.

 

От трибуните Данаил Ганчев – синът на Гриша Ганчев изпратил двама пълномощници – Трифон Попов – Джото и Филип Филипов да се разберат със съдията да продължи играта. След като двамата обещали да укротят публиката, пловдивският арбитър извел отново отборите на терена. Малко след това бразилецът Игор Тиаго вкара гол и „Лудогорец“ победи с 1:0.

Източник: Уикенд