Милица Мирчева е българското чудо, което предизвиква еуфория у всички наши сънародници

Убийствената комбинация от талант и красота може да възхити всеки един човек. Затова Милица Мирчева е харесвана и обожавана от всички. Тя е на крехката 19-годишна възраст, но вече е прославила България повече от много други. Когато преди половин година Милица счупи 12-годишен национален рекорд в крос на 5000 м., всички вече разбрахме - това момиче ще стане звезда. Тя вече е такава за възрастта си. Чудото на тази хубавица ни накара да се радваме и гордеем.

Милица Мирчева живее в Добрич. Тази година тя завърши гимназия "Васил Левски", но няма амбициите да се развива в сферата на финансите и счетоводството. Девойката има една голяма любов. Това е леката атлетика, която я прави истински щастлива, което пък изпълва с радост всички нас. Вижте уникални снимки на Мирчева, които тя е споделила в своя Facebook профил. Прекрасна е, нали?

[caption id="attachment_300345" align="aligncenter" width="300"]Militsa e perfektna Милица Мирчева е феноменът на България[/caption] [caption id="attachment_300347" align="aligncenter" width="225"]Невероятна красавица, а има само 19 години Невероятна красавица, а има само 19 години[/caption] [caption id="attachment_300349" align="aligncenter" width="225"]Милица се любува на морето Милица се любува на морето[/caption] [caption id="attachment_300350" align="aligncenter" width="233"]19-годишната Милица Мирчева със своя приятелка на абитуриентския им бал 19-годишната Милица Мирчева със своя приятелка на абитуриентския им бал[/caption] [caption id="attachment_300352" align="aligncenter" width="300"]Strahotna-e-Militsa Момичето, което взриви цяла България[/caption]