Чешитът Емил Хаджикосев от праймтайм сериала „Ол Инклузив“, в ролята на който влезе актьорът Явор Борисов е категоричен, че се чувства готов за сватба, но е гневен, че не му позволяват да се ожени само пред Бог.

 

По отношение на новия сезон на сериала, който ще тръгне наесен споделя, че не може да разкрие много, но все пак повдига завесата, че зрителите ще могат да видят разгръщането на пълния потенциал на персонажите. Освен това е убеден, че на зрителите ще им е забавно, интересно, смешно и любопитно.

Допълва още, че в новия сезон любовта ще е приоритет за Емил Хаджикосев.

Снимат новия сезон седем дни, а на осмия почиват, но пък при него така се случва, че точно тогава играе представление в Сатирата или пък зад граница.

 

Звездата от „Ол Инклузив“ Явор Борисов: Защо не ми позволяват да се оженя само пред Бог?!

За себе си споделя, че с напредването на годините, определено се променя, но се старае да не парадира с каквото и да било и да не провокира хората около себе си. Убеден е, че всеки има своя път, истина и виждане на нещата.

 

В комедията „Перфектният домакин“ играят заедно с Елена Атанасова и Петър Калчев от сериала „Ол Инклузив“. Отбелязва, че в студентските си години ходил на бригада в Щатите, където в продължение на три месеца бил спасител на басейн. Признава обаче, че е цяло щастие, че никой не е тръгнал да се дави, защото едва ли би могъл да го спаси. От завършването на НАТФИЗ до ден днешен обаче не е работил нещо, което не е свързано с актьорството. Посочва, че половината от 38-те му години са свързани с тази професия.

 

Понякога му остава време за спорт, но не толкоз често, колкото би му се искало. Ако трябва да отслабне за роля, може да свали и 30 кг, и съответно да напълнее 40 за кратък период, ако се налага. До момента му се е наложило само веднъж да махне катинарчето си заради роля. Готов е обаче да се промени за някоя роля и е категоричен, че няма да се противи. С времето е започнал да оплешивява, но никога не му е минавало през ум да си присади коса.

 

Посочва, че модният тренд за перфектен външен вид не го вълнува. От месец насам се вясва в София само за представление и в този ред на мисли посочва, че има велика жена, не защото е негова, а е негова точно, защото е велика. Малко хора биха могли да издържат като нея и допълва, че до момента не е чул и една критика. Разбира го на 100%.

 

Въпреки това обаче посочва, че не вярва в брака като институция и приема само църковния такъв, не желае граждански. Смята, че е глупаво човек първо да трябва да се врече пред общинския служител, а след това пред Бог.

Източник: Уикенд