Звездата от комедийния сериал „Ол Инклузив“, чието повторение върви всеки понеделник в праймтайма на Нова тв разкрива, че връзка от разстояние се поддържа изключително трудно и допълва, че го е разбрала от личен опит.

 

Не крие, че ролята й на Мариана Чобанова – съпругата на Ненчо Балабанов в сериала, се е превърнала в ракета-носител за кариерата й. Преди време кроеше планове да се развива и в музиката, но както сама се изразява – те са стигнали до под кривата круша.

 

Звездата от „Ол Инклузив“ Елена Атанасова: Когато обичам съм като тийнейджърка и не мога да се позная

Тя е от щастливките, които ще имат време за почивка през лятото и уточнява, че това ще се случи в периода юли-август. Крои планове в продължение на един месец да не прави нищо друго, освен да си почива и допълва, че основно ще е на вилата си в Банкя, като планира да отскочи за известно време и до чужбина.

 

Засега приятелят й все още работи зад граница и няма намерения да се прибере в България, поради което Елена споделя, че любовта й е на пауза. Не крие, че когато се влюби обича като тийнейджърка и не може да се познае. В подкрепа на думите си споделя, че преди години пропътувала с автобус стотици километри, за да стигне при любимия си. Днес като се замисли какви ги е вършила… С усмивка признава, че брои подобни постъпки като „тийнейджърски лудории“. Сама за себе си прави извода, че когато е влюбена не стъпва на земята, а направо лети от щастие.

 

Като най-трудния момент в живота си определя загубата на баща й, която я довела до тежка депресия. Спасила я опората на майка й и подкрепата, която си давали една на друга в онзи тежък момент.

Покрай кучето си Кара е влязла в режим на спортуване. Крои планове да прекрати консумацията на месо и е категорична, че човек трябва да се научи да се вслушва в желанията на тялото си.

Източник: Уикенд